B2B ponudba naših trajnostnih, krožnih izdelkov in storitev za podjetja, javne zavode in organizacije.

Poleg nakupa omogočamo tudi najem posameznih izdelkov / opreme, zagotavljamo servis in prevzem po koncu uporabe za nadaljnjo ponovno uporabo ter reciklažo v skladu s Trajnostnim pristopom KNOF.

 

Več informacij in povpraševanje:

prodaja@knof.si

068 625 634

 

 

Oddajo povpraševanja in pridobitev nezavezujoče B2B ponudbe lahko oddate tudi preko obrazca. Odgovorili vam bomo v roku 24 ur.

IZDELKI

Samostoječa predelna stena MOWALL, trajnostna poslovna darila, oprema za zero-waste dogodke, pisarniško pohištvo iz recikliranih materialov in ponovne uporabe…

 

STORITVE

Predstavljamo ponudbo izobraževalnih storitev, delavnic, svetovanja iz področja krožnega gospodarstva in socialnega podjetništva namenjeno organizacijam, javnim zavodom in podjetjem.

Več informacij in povpraševanje: prodaja@knof.si | 068 625 634

 

Za šole in NVO nudimo popust na predstavljene cene.

Cene so brez DDV. Zavod KNOF so.p. je zavezanec za DDV.

REFERENCE

“Najprej bi se rada celotni vaši ekipi res od srca zahvalila za vaše sodelovanje!

Prva edicija festivala LUV fest je za nami. Dosegli smo veliko odmevnost, tako v medijih, kot na družbenih omrežjih, Ljubljančani in turisti so nam naklonili obilo pozornosti.

LUV fest ima pomemben povezovalen element, saj povezuje številne ljubljanske kulturne institucije, umetnike, hotelirje, gostince in druge ponudnike, vse vas, ki soustvarjate festival. Turizem Ljubljana s tem uresničuje strateška prizadevanja za čim večjo desezonalizacijo ljubljanskega turizma, saj z novim festivalom poživlja meseca, ko je v mestu mirneje, tudi z vidika turističnega obiska. Cilj festivala pa je pozicionirati Ljubljano kot destinacijo, ki jo je treba obiskati tudi februarja in marca, poleg tega pa v mesto prinaša živahnejše vzdušje v sivih zimskih mesecih tudi za njegove prebivalce.

Brez vas nam ne bi uspelo pričarati festivalskega vzdušja na ljubljanskih ulicah.”

Tamara Vodopivec

Zavod Turizem Ljubljana

“Glasovalne pepelnike” smo lepo postavili in to s sigurnostnimi vezicami za stebre. Prvih 2 dni festivala se še ni razširila njihova uporaba, tako da je bilo bolj mal uporabljeno. Bomo morali še mal več delati na njihovi promociji. Je pa super, da ljudje vržejo notri ne samo cigaretne ogorke, ampak tudi tiste nikotinske vrečke.
Za prvi poskus mislim, da je šlo super :)”

ZPMT Brežice

»Po obisku salona in pogovoru z Mojco in Polono smo izbrali strategijo in barvno kombinacijo pohištva za novo pisarno.

Rabljena omara je postala črna omara za fascikle, pohištvo za dnevno sobo služi kot dodatni predalniki v isti črni barvi kot omara, v kombinaciji z rdečo barvo.

Miza za sestanke in pregled načrtov ima posebno zgodbo – dvoje vratnih kril, pobarvanih v črno, prekrito s steklom je postalo prav udobno okolje za načrtovanje novih projektov.

Projektno mizo krasijo jedilni stoli, iz različnih kolekcij, vendar vsi sledijo isto črno linijo, ter se tako popolnoma vklopijo skupaj kot edinstvena celota.«

Ivana Buble

Kostak

“V petek, 21. 4. 2023, smo na OŠ Jožeta Gorjupa Kostanjevica na Krki imeli eko dan. Učenci so po malici obiskovali različne postaje ter delavnice pod vodstvom komunalnega podjetja Kostak. Delavnice so bile vsebinsko izredno bogate in zanimive. Mlade so poučevale, seznanjale in jih opozarjale o odgovornosti ravnanja do čistega okolja. Na vodni postaji so učenci spoznavali kroženje vode, ugotavljali, kdaj je voda pitna, kje izvira, kako se pripravi in kako lahko podtalnica onesnažuje naša tla. Učenci so si ogledali Kostakov kamion za odvažanje smeti, kako pravilno ločevati odpadke, spoznavali, kako lahko stare stvari ponovno uporabimo … Preizkusili so se tudi v eko kvizu. Najmlajši učenci so poslušali zgodbico o Bobru Boru ter ustvarjali iz odpadnega materiala. V novinarski delavnici so učenci posneli vse dejavnosti in se preizkusili v vlogi novinarjev na terenu. Učenci, ki so bili vključeni v likovno delavnico, pa so risali motive za poslikavo novega smetarskega tovornjaka podjetja Kostak.

Pred zaključkom so se vsi učenci šole udeležili še čistilne akcije, dan pa smo zaključili tako, da smo ob ribniku posadili dren, ki nam ga je podarilo komunalno podjetje Kostak.”

Martina Perašin

eko koordinatorica, OŠ Jožeta Gorjupa Kostanjevica na Krki

“Udeleženci konference so bili navdušeni nad blazinami, pa tudi nam so bile super!”

Iris Pšunder

RC Novo mesto