Predstavitev mentoriranca Chrisa in njegove prijetne podjetniške ideje
21 aprila, 2023

V KNOFov mentorski paket se vključijo osebe, ki želijo pridobiti podporo pri uresničitvi svoje poslovne ideje. Izkušeni mentorici s 14+ letnimi izkušnjami s področji krožnega gospodarstva, socialnega podjetništva, vitkega inoviranja, marketinga, ekodizajna, razpisov in učinkovitega spletnega nastopa jim pomagata pri uresničitvi zagona trajnostnega posla.

Podjetniške ideje mentorirancev so zelo raznolike, tokrat začetek svoje podjetniške poti pri ustvarjanju toplega in prijaznega zatočišča pred vsakdanjim stresom in zemeljskimi tegobami.

 

Leta 2021 sva se, Cathy Stevens in Chris Miller, zaljubila v Slovenijo in se odločila za nakup starega zgodovinskega dvorca in posestva Pristava, ki leži visoko na gorskem grebenu s pogledom na dve rečni dolini.

Najina vizija za to zgodovinsko vilo (“Pristava Počakovo”) je ustvariti kraj, ki bo toplo in prijazno zatočišče pred vsakdanjim stresom in zemeljskimi tegobami.Prijeten prostor v naravi, kjer lahko ljudje razmišljajo, plešejo, si predstavljajo, ustvarjajo, dihajo, hodijo, delajo in prispevajo k boljšemu svetu, pri tem pa uživajo v svežih pridelkih in lokalni kuhinji, eklektični glasbi, prijaznih ljudeh in čistem gorskem zraku.

 

 

Da bi to čudovito lastnino delila s svetom, sva želela ustanoviti neprofitno organizacijo. Pri tem sva potrebovala pomoč pri opredelitvi in vzpostavitvi pravnega in poslovnega okvira organizacije. Med začetno raziskavo sva izvedela za Knof.si in ugotovila, da se njihovo poslanstvo in storitve idealno ujemajo s tem, da nama pomagajo uresničiti najine sanje.
Leta 2022 sva se pridružila programu mentorstva in razvoja organizacije podjetja Knof.si ter z njimi sodelovala na osmih srečanjih v štirih mesecih. Mojca Žganec Metelko in Polona Hrovat Mavsar iz podjetja Knof sta bili izjemno potrpežljivi z nama, ko sva se ukvarjala z različnimi vprašanji, da bi ustvarila trajnostno organizacijo, ki lahko doda pravo vrednost. Ponudili sta nama bogate izkušnje ter izjemno koristne nasvete in ideje, ki so nama omogočili hiter napredek in izogibanje pogostim napakam.

Resnično ne moreva povedati, kako hvaležna sva jim za izjemno podporo in visokokakovostno strokovnost, Knof.si je pravi junak v skupnosti, ki pospešuje podjetniški ekosistem. Ne moreva se jim dovolj zahvaliti.

 

Sedaj imava registrirano neprofitno društvo, ki ponuja gostinske in prireditvene zmogljivosti po meri, ki lokalne in globalne goste povezujejo z avtentičnostjo ljudi, kraja, umetnosti, glasbe, zgodovine in kulture.Ponudba, ki jo nudimo bo koristila naši skupnosti in jo krepila, hkrati pa bo zagotavljala edinstvena doživetja gostov za odprte ljudi od blizu in daleč.

 

 

Z vzpostavitvijo nove spletne strani in razvijajočim se koledarjem dogodkov za leto 2023 smo na dobri poti, da uresničimo svoje sanje, delimo to čudovito posestvo s svetom in postanemo sila dobrega v skupnosti.

 

Cathy Stevens in Chris Miller

 

FB: Pristava Počakovo
Mail: pristavapocakovo@gmail.com
GSM: 064 146 043

 

 

 

Študijski obisk K2 YOU

Študijski obisk K2 YOU

Med 4. in 17. marcem je potekal prvi skupni študijski obisk, ki je del partnerskega projekta...

IŠČEMO SPONZORJE!

IŠČEMO SPONZORJE!

Spremenimo svet s stilom! V Knofu verjamemo, da lahko vsak z majhnimi spremembami v svoji...