Coworking KNOF – LIJAmedia se predstavi
28 marca, 2023
Kamera

Smo ekipa produkcije LIJAmedia, ki je svoje poslovne prostore pred dobrim letom in pol našla v prostorih Coworkinga KNOF.

 

Za tiste, ki nas še ne poznate, naj se vam najprej predstavimo. Ukvarjamo se s filmsko in multimedijsko vzgojo in izobraževanjem, hkrati pa tudi z video in foto produkcijo. Najamete nas lahko za snemanje različnih dogodkov, nastopov, konferenc (tudi z več kamerami), fotografiranje, livestreaming, izdelavo promo in izobraževalnih videov, pa tudi za izvedbo različnih izobraževanj. Ta zajemajo foto delavnice, filmske delavnice in delavnice podkasta. Srečate nas lahko na osnovnih šolah v Posavju, na različnih kulturnih prireditvah, na naši filmski in multimedijski točki za otroke in mlade. Ta bo v spomladanskem času zopet potekala ob petkih v prostorih Večgeneracijskega centra Krško in na katero še sprejemamo prijave. Ustvarili smo mednarodno spletno video šolo v 4-ih jezikih, ki jo najdete na www.vision-videoschool.eu in si jo lahko brezplačno natisnete v priročnik.

 

Filmska in multi-medijska točka

 

 

Za več informacij pokukajte na našo spletno stran in nas povšečkajte na LIJAmedia FB in YT kanalu. Če nam pišete na Lija.info@gmail.com, vas bomo vključili tudi na našo mailing listo. Na isti naslov pa sprejemamo tudi povpraševanja za izobraževanja, snemanje in fotografijo. Še bolj pa bomo veseli, če nas pokličete kar direktno na 031 803 599, saj lahko vaše želje takoj predebatiramo in najdemo tudi ustrezne storitve in rešitve.

 

Naj še malo pohvalimo živahen KNOF Coworking, katerega del smo.

Odločitev je prišla povsem spontano. V nekem trenutku smo ugotovili, da nam stari poslovni prostori več ne odgovarjajo, ker so bili premajhni in preveč izolirani. KNOF-ovce smo iz nevladnega sektorja poznali že od prej in tako se nam je možnost najema mize pri njih zdela smiselna. Za to odločitev smo veseli vsakdan znova. Tu smo našli kolegialno okolje, dobro infrastrukturo ter tudi pomoč pri določenih tehničnih podvigih, ki jih naši projekti včasih zahtevajo.

Vabljeni na naše delavnice, k naročilu naših storitev ali pa na splet v našo digitalno družbo na www.lijamedia.si.

 

Mia Brunej

 

Študijski obisk K2 YOU

Študijski obisk K2 YOU

Med 4. in 17. marcem je potekal prvi skupni študijski obisk, ki je del partnerskega projekta...

IŠČEMO SPONZORJE!

IŠČEMO SPONZORJE!

Spremenimo svet s stilom! V Knofu verjamemo, da lahko vsak z majhnimi spremembami v svoji...