UDARNI KNOF, Gala tekmovanje udarnih idej
18 novembra, 2022

 

KNOF v torek, 20.12.2022, ob 17. uri v veliki dvorani Kulturnega doma Krško organizira Gala pičing event UDARNI KNOF, na katerem se bo predstavilo več kot 20 podjetniških idej dijakov, študentov, kreativcev in lokalnih podjetnikov iz Posavja v obliki 3 minutnih pičev.

 

Na dogodku bodo sodelovali zanimivi gostje, od investitorjev, podpornih okolij za podjetništvo, predstavnikov mednarodnih podjetij, ki bodo izbirali najbolj inovativne ideje, ki bodo tudi nagrajene.

 

Dogodek združuje delo KNOFa v letu 2022 na področju mentorstva in razvoja novih trajnostnih poslovnih idej in bo lep prikaz, kam gremo kot družba in kako razmišljajo mladi, ki so naša prihodnost.
Svoje ideje bodo predstavili dijaki iz Šolskega centra Krško, 2. letnika smeri računalništvo, dijakinje iz Srednje šole Sevnica, smer frizer, študentje Visoke šole Grm za upravljanje podeželja Novo mesto, ki so jih mentorirali Mojca Žganec Metelko in Polona Hrovat Mavsar v sodelovanju tudi z zunanjimi izkušenimi podjetniki. Podjetniške delavnice na šolah so podprle Mestna občina Krško in Mestna občina Novo mesto v okviru projekta Trajnostno v šolo. Mladi bodo strokovni komisiji, sestavljeni iz predstavnikov Impact HUB Ljubljana, Silicone Gardens, Centra za podjetništvo in turizem Krško, predstavili ideje, ki so jih zasnovali v le 8 srečanjih, vendar niso zato nič manj obetajoče in inovativne.
Poleg mladih se bo s kratkimi predstavami predstavilo tudi 5 svežepečenih podjetnic in podjetnikov, ki so bili vključeni v program mentorstva za socialno podjetništvo v okviru projekta Bodi soc. Z novimi idejami na področju ekodizajna in trajnostnih produktov se nam bodo predstavile tri kreativke, ki so bile vključene v projekt CZK COLLECTION Ministrstva za kulturo. K dogodku pa so pristopili tudi posavski podjetniki, ki so spomladi oblikovali Festival Podjetno Posavje in bodo predstavili nekaj najbolj prodornih poslovnih idej, ki jih razvijajo.

 

Dogodek bo moderiral stand-up komik Matevž Baloh.

Na dogodku, kjer bomo simbolično nazdravili našemu dosedanjemu sodelovanju v letu 2022, boste lahko spoznali tudi druge partnerje, prijatelje in sodelavce KNOF.
Obeta se torej zelo inpirativen, zabaven, inovativen in družaben dogodek, z bogato pogostitvijo, kot nalašč za ta predpraznični čas.
Se že veselim in vas vse toplo vabim,

 

Mojca Žganec Metelko,
direktorica Zavoda KNOF so.p.

 

 

Partnerji dogodka Udarni KNOF:
Novo partnerstvo

Novo partnerstvo

Pri ustanovitvi butikov Stara šola imamo novo partnerstvo, povezali smo se z Zero waste mrežo...

sl_SISlovenian