ČAS JE ZA LJUBEZEN
11 marca, 2020
Gregorjevo je čas, ko se “ptički ženijo”, ko praznujemo slovenski praznik zaljubljencev, pomlad in svetlobo. 

Čeprav nismo imeli “prave” zime, zime s snegom – zimskimi radostmi in s snegom povezanimi nevšečnostmi, smo vseeno veseli prvih toplejših sončnih žarkov, vse daljših dnevov, prvih znanilcev pomladi in vse glasnejšega ptičjega petja.

Star pregovor pravi, da se na gregorjevo ptički ženijo. In če boste na gregorjevo opazili dekle, ki neprevidno stopa naokoli in se ozira v nebo, se nikar ne čudite, saj star običaj pravi, da prva ptica ki jo dekle vidi, naznanja kakšen bo njen mož.

Prepričani smo, da v Krškem že vrabčki na vejah čivkajo, da se KNOF seli v večje prostore v Mercatorjev nakupovalni center v Krškem. In prav imajo. Pričeli smo s selitvijo pisarn in FabLaba STIKALNIK. Stara šola Krško pa je za vas še vedno odprta na znani lokaciji na Tržnici Videm. Vse do 21.3.2020 ko bo za nekaj časa zaprta zaradi selitve.

In ker je Gregorjevo praznik zaljubljencev, čas za ljubezen, je to primeren čas za obdarovanja, za tiste male pozornosti, ki štejejo veliko.

Za vas smo pripravili darilni bon – MENTORSKI PAKET, da z njim za Gregorjevo obdarite svoje bližnje.

MENTORSKI PAKET je primeren za vse, ki imajo hudo poslovno idejo in potrebujejo spodbudo (beri brco v rit). Zato bodi Gregorček in pokloni darilo, ki je življenjskega pomena. Bodi drugačen, bodi KNOF.

Bon naročite po telefonu 068 612 989 med 9:00 in 12:00 ali na tajnistvo@knof.si.

Želimo vam krasno Gregorjevo. Čiv <3 čiv 😉

Odgovorna lesena svečka

Odgovorna lesena svečka

"Tebi v spomin poklanjam svečko, hkrati pa mi plamen gori tudi v srcu, ker naredim dobro delo."...