Prostovoljne akcije KNOF

 

V Zavodu Knof so.p. smo se odločili, da bomo v tem letu kot prostovoljci izvajali različne akcije. Ideja je nastala, ker se na nas obračajo posamezniki s svojimi težavami, mi pa se kot družbeno odgovorni posamezniki in socialno podjetje čutimo poklicane, da jim pomagamo.

 

Tako bomo vsak mesec izvedli eno prostovoljno akcijo v okviru posameznih dejavnosti, ki jih imamo v podjetju. Več o naših dejavnostih lahko najdete na www.knof.si. V maju 2014 bomo nekomu pomagali urediti vrt, naslednji mesec drugemu pomagali pri selitvi itd.

Vsi, ki si želite sodelovati pri naših akcijah kot prostovoljci ali veste za koga, ki bi potreboval našo pomoč, nam, prosimo, pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Napišite nam, zakaj menite, da ste ravno vi, ali vaš znanec, tisti, ki si zasluži prostovoljno KNOF akcijo. Knofovci pridemo pomagat starejšim osebam, ki ne morejo več same urediti vrta, pospraviti hiše, se preseliti na morje, nekomu, ki lahko vse sam opravi, ampak nam je poslal inovativno prijavnico, lahko pa se prijavijo tudi mlajše osebe, ki se želijo naučiti nečesa novega. Veseli bomo tudi povabila na piknik in tudi to akcijo bomo speljali po KNOFovsko.

 

Torej, lahko se prijavi kdor koli, vsak mesec pa bomo na KNOFu izbrali enega, pri kateremu bomo izvedli KNOF akcijo.

 

 

 

Motivirana ekipa Zavoda KNOF so.p.

 

Avtorske pravice © 2018 Podjetna skupnost KNOF Posavje - socialno podjetništvo z učinkom. Vse pravice pridržane.
Joomla! je brezplačna programska oprema izdana pod GNU General Public Licenco.