Brezplacna delavnica: Davčne blagajne za društva, rokodelce in obrtnike

Sreda, 23.12.15, ob 16h
Sejna soba, Sportni dom Sevnica (pri bazenu Sevnica)

Predstavili bomo najpomembnejsa pravila glede uvedbe davcnih blagajn, predvsem pa se bomo posvetili predstavitvi programa Cebelca.biz, ki je se posebej primeren za davcne blagajne za drustva, rokodelce in obrtnike. Mozen bo tudi takojsen nakup mobilnega POS tiskalnika, program pa si boste lahko namestili kar na vas pametni telefon, brez dodatnih stroskov opreme.

Vec info in prijave na 051 309 063 in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

KNOF prejel priznanja inovacijam Posavja za leto 2014-2015

GZS Območna zbornica Posavje, Krško je v Kulturnem domu Krško letos že 12. tradicionalno podelila priznanja najboljšim inovatorjem v regiji za delo v minulem letu.

Preberite več: KNOF prejel priznanja inovacijam Posavja za leto 2014-2015

Prevetritev KNOFa v letu 2014

Leto 2014 je bilo za KNOF leto preizkušenj in lastnega razvoja, saj smo v vseh projektih naredili resen korak naprej, dva od podjetnih centrov Zelena Sevnica in Stara šola Sevnica sta zaposlila tri osebe za nedoločen čas. Uspeli smo povečati letne prihodke in tudi razmerje na trgu iz 37% na 43% ter dokazali, da zmoremo kvalitetno in odmevno izpeljati tudi zahtevnejše projekte kot je bila Posavska špajza, ki je v poletju obsegala kar 26 dogodkov.

Preberite več: Prevetritev KNOFa v letu 2014

Pomladni natečaj inkubatorja

Na zaključnem dogodku natečaja »Omogoči si zaposlitev in ustvari podjetje«, ki se je odvijal v sredo, 27.5.2015 na gradu Sevnica, so bili soji žarometov usmerjeni  v naše inkubirance. To je bil njihov večer, kjer so lahko pokazili oziroma predstavili, kaj so se naučili v času trajanja natečaja oz dvomesečnega »Intenzivnega podjetniškega kurza«  in kako so vse to implementirali v svoje 3 minutne predstavitve.


 

Preberite več: Pomladni natečaj inkubatorja

Posavska špajza združuje Posavje!

Projekt Posavska špajza povezuje vse občine Posavja, od Kostanjevice na Krki, Bistrice ob Sotli, Brežic, Krškega, Sevnice do Radeč. Glavnina projekta, sofinancirana iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, je bila namenjena vzpostavitvi ali obnovi objektov tržnic v vsaki občini, z namenom vzpodbujanja kmetovalcev za direktno prodajo ter malih in velikih potrošnikov za nakup živil iz lokalnega posavskega okolja.

Preberite več: Posavska špajza združuje Posavje!

Učinkovita raba energije, promocijski projekt v smotrno rabo energije na ravni Občine Sevnica

Vzamemo izhodišče, da so vsi projekti učinkovite rabe energije financirani iz prihrankov.

Pričakujemo lahko povprečno investicijo po občanu 632.00 EUR, oz 11.2 mio EUR na občinski ravni (17726 občanov). Investicija bi prinesla direkne, indirektne in posredne zaposlitvene potenciale v stroki in servisnih službah, vzamemo kot realno 168 novo ustvarjenih mest, približna vrednost teh je 168 mio EUR, ob tem da je stvarni strošek zelo nizek, približno 61 tisoč EUR za delovno mesto, ki je pogojen in omogočen z financiranjem občanov v učinkovito rabo energije. (Investicijska vrednost v novo delovno mesto elektro gospodarstva je približno 350 tisoč EUR, v sodobne tehnološke obrate circa milijon, vrednost delovnega mesta pa se ocenjuje v EU na milijon in več...)

Preberite več: Učinkovita raba energije, promocijski projekt v smotrno rabo energije na ravni Občine Sevnica

Avtorske pravice © 2017 Podjetna skupnost KNOF Posavje - socialno podjetništvo z učinkom. Vse pravice pridržane.
Joomla! je brezplačna programska oprema izdana pod GNU General Public Licenco.