Brezplacna delavnica: Davčne blagajne za društva, rokodelce in obrtnike

Sreda, 23.12.15, ob 16h
Sejna soba, Sportni dom Sevnica (pri bazenu Sevnica)

Predstavili bomo najpomembnejsa pravila glede uvedbe davcnih blagajn, predvsem pa se bomo posvetili predstavitvi programa Cebelca.biz, ki je se posebej primeren za davcne blagajne za drustva, rokodelce in obrtnike. Mozen bo tudi takojsen nakup mobilnega POS tiskalnika, program pa si boste lahko namestili kar na vas pametni telefon, brez dodatnih stroskov opreme.

Vec info in prijave na 051 309 063 in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

KNOF prejel priznanja inovacijam Posavja za leto 2014-2015

GZS Območna zbornica Posavje, Krško je v Kulturnem domu Krško letos že 12. tradicionalno podelila priznanja najboljšim inovatorjem v regiji za delo v minulem letu.

Preberite več: KNOF prejel priznanja inovacijam Posavja za leto 2014-2015

Posavska špajza združuje Posavje!

Projekt Posavska špajza povezuje vse občine Posavja, od Kostanjevice na Krki, Bistrice ob Sotli, Brežic, Krškega, Sevnice do Radeč. Glavnina projekta, sofinancirana iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, je bila namenjena vzpostavitvi ali obnovi objektov tržnic v vsaki občini, z namenom vzpodbujanja kmetovalcev za direktno prodajo ter malih in velikih potrošnikov za nakup živil iz lokalnega posavskega okolja.

Preberite več: Posavska špajza združuje Posavje!

Pomladni natečaj inkubatorja

Na zaključnem dogodku natečaja »Omogoči si zaposlitev in ustvari podjetje«, ki se je odvijal v sredo, 27.5.2015 na gradu Sevnica, so bili soji žarometov usmerjeni  v naše inkubirance. To je bil njihov večer, kjer so lahko pokazili oziroma predstavili, kaj so se naučili v času trajanja natečaja oz dvomesečnega »Intenzivnega podjetniškega kurza«  in kako so vse to implementirali v svoje 3 minutne predstavitve.


 

Preberite več: Pomladni natečaj inkubatorja

Smotrna raba energije!?

Zbudi se in misli s svojo glavo!

Na Zavodu KNOF organiziramo brezplačno predavanje o SMOTRNI RABI ENERGIJE.
Predavanje je namenjeno posameznikom in organizacijam, nanaša se na varčno rabo energije.

Predavanje bo potekalo 21.maja ob 11.uri v prostorih Socialnega inkubatorja Posavja KNOF, na Prvomajski 15, bazenski objekt Sevnica. Zaradi omejenega števila udeležencev vas prosimo da se na dogodek prijavite na
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. vsaj en dan pred predavanjem. V primeru prevelikega števila prijav bomo organizirali dodatno
predavanje.

Prostovoljne akcije KNOF

 

V Zavodu Knof so.p. smo se odločili, da bomo v tem letu kot prostovoljci izvajali različne akcije. Ideja je nastala, ker se na nas obračajo posamezniki s svojimi težavami, mi pa se kot družbeno odgovorni posamezniki in socialno podjetje čutimo poklicane, da jim pomagamo.

 

Preberite več: Prostovoljne akcije KNOF

Avtorske pravice © 2017 Podjetna skupnost KNOF Posavje - socialno podjetništvo z učinkom. Vse pravice pridržane.
Joomla! je brezplačna programska oprema izdana pod GNU General Public Licenco.